نرمی استخوان پسر سیزده ماهه

سلام پسر من اورژانسی سزارین به دنیا اومد آب دورش کم شده بود .بیست روز ان ای سیو بستری بود ریه هاش خیلی عفونت داشت .سی و هفت هفته ب دنیا اومد. نتونست سینمو بگیره شیرخودم خشک شد تا دوماه با قطره چکان و سرنگ شیر میدادم. وزن تولدش ۲۷۰۰بود دوماهگی شد ۲۸۰۰ همینجوری ضیعف موند الان سیزده ماهشه ۹کیلو نسبت به هم سناش احساس میکنم ضعیف تره ریزتره ..

ده ماهش شد دیدم نمیشینه بدنش شله بردم پیش متخصص مغز اعصاب اطفال نوار مغز ام ار ای سنجش همشون سالم بود مشکلی نداش تشخیص ایشون کاردرمانی بود تا این ک دوازده ماهگی بردیم پیش متخصص اطفال گفتن نرمی استخوان داره امپول ویتامین دی دادن شربت کلسیم از لگنشم عکس انداختن مشکلی نداره دوتا از آمپولاشم زدیم هنوز نمیشینه یکم از کمر و دست شله آیا دکتر دیگه لازمه یا عکس آزمایش؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

باسلام، نگراني شما كاملا قابل درك مي باشد. جهت تشخيص و درمان مشكل فرزند شما معاينه دقيق لازم است. نیاز به عکس و یا آزمایش بعد از معاینه مشخص می شود.