عوارض رابطه مقعدی

سلام من من با همسرم چند بار با فواصل زیاد رابطه مقعدی داشتیم الان من دچار مشکل شدم که باعرض معذرت نمیتونم گاز معدمو کنترل کنم و بدون اینکه بفهمم بیرون میاد این مورد همیشه نیست و اینکه در مدفوع کردن زیاد دچار مشکل نشدم اگه دیگه این کار تکرار نشه مشکلم حل میشه ؟ چه جوری مقعدمو دوباره سفت کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام متاسفانه اين ازعوارض رابطه ي مقعدي است كه ابتدا كنترل دفع گاز وسپس كنترل دفع مدفوع ازدست ميرود،،، اگرديگر انجام ندهيد مشكل رفع ميشود(خودبخود) واگر برطرف نشد به يك جراح مراجعه كنيد