وابستگی کودک ۳ ساله

25 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید دخترم ۳سالشه خیلی به من وابسته است و خیلی ترس داره از اینکه تنهاش بذارم و برم نمیدونم چرا با کوچیکترین سروصدا از من و یا بحث با پدرش میترسه و به من میچسبه دلیلش چی میتونه باشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

كودكان اين گروه سنی دلبستگی به والد خود پيدا ميكنند و با بحث بين والدين اضطراب و استرس پيدا ميكنند. پيشنهاد ميدهم كودک را در زمان های كوتاه اما مداوم در محيط های مخصوص كودک (مهدكودک، خانه بازی و...) قرار دهيد و در محيط بمانيد تا اطمينان پيدا كند كه شما حضور داريد.

و نكته دوم اينكه بحث های خود و همسرتان را در محيطی كه كودكتان حضور ندارد انجام دهيد مثلا در اتاق خواب وقتی كودک خواب است تا كودک با شنيدن بحث ها احساس ناايمنی كمتری پيدا كند.

تجربه شما

یه سوال دیگه دخترم هوش بالایی داره میتونم از الان باهاش انگلیسی کار کنم یانه اینم بگم چون عرب زبان هستم دو زبان عربی وفارسی بلده و مسلط و راحت حرف میزنه ولی یه مشکل تو حرف زدنش هست وقتی حرف میزنه کلمه اول چندبار تکرار میکنه بعد جمله رو میگه البته بعضی مواقع چکار کنم براش بهتر بشه

یعنی چیز عادی هست که وابسته من هست وبحث درحد یکم صدامم ببرم بالا حتی اگه بشوخی باشه میترسه ممکنه از یه سالگی چیزی روش اثر کرده باشه یه سالگی دخترم مشکلات و دعواهای زیادی داشتیم ممنون جواب دادین