مخالفت مادر خواستگار با ازدواج

باسلام دختری هستم ۲۰ ساله ساکن کرمانشاه و کرد با یک آقا پسری ۲۶ ساله آشنا شدم ایشون یاسوجی اند و لر با فرهنگ های تقریبا یکسان مدتیه باهم هستیم و اون طور که مشخصه هیچ اختلافی از هیچ نظر نداریم مادر و خواهرشون عکس منو دیدن و پسندیدن ولی مادرشون مخالف ازدواج ما هستن میگن که فاصله بین دو استان زیاده و چه دلیلی داره از شهر و استان و فرهنگ دیگه زن بگیری ایشون هم روی حرف مادرشون حرف نمیزنن من نمیدونم چیکار کنم واقعا درضمن اینو بگم پدرشون سه سال پیش فوت شدن و مادرشون اصرار دارن که از شهر خودشون براشون زن بگیرن از وقتی مادرشون مخالفت کردن ایشون رابطشونو بامن کم کردن من خیلی اذیت میشم واقعا منم تصمیم گرفتم مثل خودش باشم و بی توجه تا یک مدت چندماهی باهاشون ارتباط نداشته باشم بنظر شما با مخالفت مادرش چیکارکنیم و اینکه این کار من درست بوده یانه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
به هرحال شما در شرایطی هستید. که مادر این آقا مخالف ازدواجتون هستند به هر حال مخالفت  ایشون در رابطه آینده شما بی تاثیر نخواهد بود
اما رفتار شما هم کمکی به رابطه نخواهد کرد
اگر مشکل مادر این آقا فقط همین مورد مسافت هست ممکنه با شناخت شما رفع بشه به این آقا پیشنهاد کنید شمارو با مادرش بیشتر آشنا کنند. تا ایشون شمارو بشناسند و با شناخت بیشتر بتوانند این رابطه رو بپذیرند