شوهر معتاد

170 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

شوهرم حدود سه ساله که تریاک و شیره مصرف میکنه و بیکاره . خیلی دوست دارم کمکش کنم که ترک کنه ولی خودش نه. فقط هر زمان از ترک باهاش حرف میزنم میگه الان شرایطشو و ندارم وقتی رفتیم خونه خودمون ترک میکنم الان مستاجریم.  از صبح تا شب پای بساط میشینه. دیگه نه زندگی و نه بچه هیچ اهمیتی براش نداره . با هیچ کس رفت و آمد نداریم . نه ترک میکنه و نه سرکار میره وقتی میگم برو دنبال کار میگه من مریضم نمیتونم کار کن.

 در ضمن کولیت عصبی روده داره همش صبح زوددلش درد میکنه و صبح ها روم به دیوار اسهال داره .

ببخشید طولانی شد.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و اعتیاد

پاسخ داده شد

تجربه شما

ببخشيد الان اين چه زندگی ایه خوب. بچه تو بردار برو سراغ زندگی خودت. ما زنا ياد دادن بهمون آويزون مرد باشيم. برو خودت سر كار با بچه ات زندگی سالم و خوب بساز. اون بچه چی ميخواد فردا بشه وقتی تو اون محيط داره بزرگ ميشه