درد در دندان عصب کشی شده

سلام من زمستون دندونم عصب کشی کردم اما هر از گاهی یه درد ملایمی میگیره عادیه یا ممکنه هنوز عصباش وجود داشته باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

جراح و دندانپزشک

سلام
تجربه احساس درد حتی به میزان متوسط یا شدید بعد از انجام درمان معالجه ریشه تا مدت نسبتا محدودی مثلا حدود یک ماه طبیعی تلقی میشه .بعد از این مدت چنانچه دردهای جدیدی با ماهیت متفاوت رو تجربه می کنید بهتره برای معاینه و در صورت لزوم انجام درمان مورد نیاز مراجعه کنید. گاهی بلند بودن پرکردگی دندان میتونه عامل چنین دردهایی باشه که توسط دندانپزشک به راحتی  قابل برطرف کردن هست.