حساسیت روی فرزند نوزاد

سلام و عرض تبریک سال نو

من ۶ ماهه باردار هستم

چیزی که منو خیلی نگران و پر استرس کرده نحوه رفتار خانواده همسرم با فرزندم هستش

جوری که میترسم وقتی بدنیا اومد زیاد ببوسنش یا تکونش بدن و...میترسم از همسرم هم کمک بگیرم چون روی خانوادشون حساس اند

درکل احساس میکنم نکنه یه وقت فرزند من رو متعلق به خودشون بدونن و باتوجه به اینکه مدام میگن بچه پسرمون فرق میکنه و مال خود آدمه

من میدونم الان باردارم و حساس ولی برای رفتارشون بعد از تولد و همچنین عدم وابستگی فرزندم و رفتارم نسبت بهشون راهکار میخوام

خیلی ممنونم

اطلاعات تکمیلی

وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر خدمت شما مادر عزیز
تولد فرزندتون رو پیشاپیش تبریک میگم
در خصوص نحوه تربیت و رابطه کودک با اطرافیان شما به عنوان والدین بچه اولین و مهمترین اثیرگذاری رو روی اون بچه خواهید داشت و میتونید برای اطرافیان مرزهای مشخصی تعیین کنید بدون اینکه بی احترامی باشه صرفا خواسته خودتون رو ابراز میکنید مثلا اینکه لطفا دست بچه رو نبوسید به دلیل اینکه در معرض میکربها قرار داره و دستش رو داخل دهنش میبره یا اینکه میزان رفت و آمدتون رو کنترل کنید اما این نگرانی که بچه شما رو متعلق به خودشون بدونن کمی گنگه، منظورتون اینه که چه کاری میتونند انجام بدن؟ آیا بچه رو از شما میگیرند/ چه لزومی داره که این کار رو بکنند و اگر منظور دخالت در شیوه تربیت شما و لمس فرزندتون هست کاملا با مدیریت شما قابل پیشگیریه ولی به این نکته هم توجه داشته باشید که نوه یک خانواده برای پدر بزرگ و مادربزرگ خیلی دوست داشتنی هست و نشون دادن توجه و علاقه حتی اگر به صورت کلامی و پیش از تولد بچه باشه امری طبیعی هست باید ببینید که در واقعیت و بعد از تولد بچه آیا میزان علاقه حالت دخالت و کنترل گری داره یا صرفا ابراز توجه و محبت پدربزرگ و مادربزرگ نسبت به نوه اشونه و سپس به تعیین میزان مرزها و قانونها بپردازید. موفق باشید