سردرگمی برای ازدواج

سلام و عرض ادب.. من نامزدم همشهری ام نیستن.. حدود یکسال هست نامزد هستیم..تو یه ماموریت کاری همدیگه رو دیدیم..هردو تو یه سازمان کار میکنیم..من بوشهر و ایشون شیراز هستن..نامزدم پسر خوبی هست و من نتونستم بهشون جواب منفی بدم. حالا بعد از یکسال واقعا دوری از خونواده ام برام سخت هست و مدام تاریخ عروسی رو عوض میکنم.. به شدت دلتنگ خواهر دوقلو هستم. . ما خیلی بهم وابسته هستیم..نمیدونم چکار کنم.. هم نامزدم رو دوس دارم و هم دلتنگی و دوری از خواهر دوقلو و خونواده ام اذیتم میکنه. . نامزدم هم خسته شده.. از گریه های هر روزه ی من! انگار تو یه باتلاق گیر کردم..نه راه پس دارم نه راه پیش..احساسم بهم میگه همینجوری که نامزد هستیم خوبه..چون من هم اونو  دارم و هم خونواده ام رو.. از طرفی ایشون یکسال هست توی این راه ها..داره میاد و میره مدام..برای دیدن من.. اونم خسته شده..چکار کنم؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل برنامه ریز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
یکی از مواردی که باید حتما دختر و پسر قبل از ازدواجشان در مورد اون صحبت کنند این هستش که پس از ازدواج می خوان کجا و چطور زندگی کنن و باید حتما در این مورد با یکدیگر به تفاهم برسن و حق هر 2 نفر است که در این مورد از تصمیم همدیگه باخبر باشند تا بتوانند راحت تر در مورد ازدواجشون  تصمیم بگیرن. آیا در این مورد یا نامزدتون صحبت کردید؟ اصولا وقتی 2 نفر باهم صحبت می کنن و وارد یک رابطه ی جدی میشن باید اونقدر به بلوغ عاطفی رسیده باشن که بتونن خود یک خانواده تشکیل بدن. مهم ترین مساله در این مورد این هستش که همسران بتونن با هم تبادل نظر کنن و شرایط همدیگه رو بپذیرنن. متاسفانه گاهی  وابستگی یکی از طرفین به گونه ست که فضای رابطه رو  متشنج می کنه و حتی ممکنه فرد به دلیل وابستگی شدیدی که به خانواده اش داره رابطه رو از دست بده. این وابستگی شاید نشونه ای از عدم آمادگی برای ازدواج باشه. برای اینکه ریشه ی این وابستگی مشخص بشه و همینطور راهکارهای مناسبی برای حل این مشکل ارائه بشه باید بررسی همه جانبه و اطلاعات بیشتری در اختیار باشه که به صورت مجازی مقدور نیست. بنابراین توصیه میکنم به صورت حضوری و با مراجعه به روانشناس نسبت به حل ریشه ای این مشکل اقدام کنید.
شاد و پیروز باشید.