مشکل پسر نوجوان من در استفاده از اینترنت

سلام  متاسفانه چند بار پسر نوجوان من به بهانه کارهای درسی روی گوشی من فیلمهای مستهجن دانلود کرده  و بعد از اینکه باهاش برخورد شده دوباره تکرار کرده نمیدونم چکار کنم  میترسم علاوه بر این خودارضایی هم انجام داده باشه بواسطه دیدن این فیلمها و در ضمن به شدت پرخاشگر شده و ساعات خواب و بیداریش هم خیلی بهم ریخته خواهش میکنم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

نكته ای كه بايد به شما يادآور شوم اينست كه اولا پدر بايد در مورد بلوغ و سوالات كودک با او صحبت كند و به او آگاهی دهد كه با ديدن اين فيلم ها ممكن است در آينده و تشكيل خانواده دچار مشكل شود و همين باعث ميشود در زندگی و عملكردش دچار مشكل شود و بهتر است اگر قرار است كسی در مورد اين مسائل با او صحبت كند خانواده و مخصوصا پدر او باشد تا از همسالان خودش بشنود و كنجكاوتر شود.

و توصيه ميكنم شما در هر صورت به او نشان دهيد كه او را دوست داريد و برای شما دوست داشتنی است و همچنين در نظر داشته باشيد كه او استرس زيادی را دارد تجربه ميكند و شما ميتوانيد با محبت خود او را آرام نماييد.