سلام تو آزمایش های قبل بارداری مشخص شد یکم تنبلی تخمدان دارم و غلظت خون برای غلظت خون دکترم قرص اسپرین تجویز کرد و فست هم انجام دادم مجدد آزمایش دادم خوب شده بود و اقدام کردم تو اولین اقدام باردار شدم تو هفته 7قلب تشکیل شد تو هفته 8 افتادم به لکه بینی دو روز استراحت کردم خوب نشدم اورژانسی رفتم بیمارستان سونو شدم همه چی نرمال بود و شیاف بهم داد لکه بینی دو هفته طول کشید تو این دو هفته شیاف ها رو استفاده میکردم و دو تا آمپول هم زدم و چون گروه خونیم منفی بود و برای همسرم مثبت بود تست کمسب دادم و روگام تجویز شد روگام هم زدم همچنان لکه بینی ادامه داشت و تبدیل شد به خون مجدد یه سونو اورژانسی رفتم که تو 10 هفته سونو گفت جنین تا 8 هفته و 4 روز رشد کرده و سقط فراموش شده مطرحه و همون روز 11/15 خودش سقط شد  در واقع 4 روز بعد از لکه بینی جنین مرده بوده و استفاده  آمپول ها و روگام زمانی بوده که دیگه جنین مرده بوده با توجه به اینکه تنبلی تخمدان داشتم میتونه تخمک خوبی آزاد نشده باشه و آیا این درمان دارد ؟و با توجه به اینکه دقیقأ روز قبل از لکه بینی با سبزی جعفری کوکوسبزی درست کردم خوردم آیا جعفری میتونه باعث سقط بشه ؟ و محل کار من امواج وای فای هست و با اینترنت هم سرو کار دارم آیا این تأثیر داره تو سقط ؟ چند ماه بعد از سقط مجدد میتونم اقدام کنم ؟ممنون میشم به هر 4 سوالم جواب بدید

اولین بارداریم بود

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
فقط سقط مکرر توسط پزشک مورد بررسی های بیستر و علت یابی قرار میگیرد و تجربه سقط خودبخودی برای بار اول از نظر علم پزشکی توجیه و دلیل مشخصی ندارد
بنابراین نمیتوان گفت به کدام دلیل این اتفاق را تجربه کردید. در هر صورت جهت جلوگیری از آسیب به جنین توصیه میشود مادر باردار در معرض امواج وای فای برای ساعات طولانی قرار نگیرد اما این موضوع به عنوان عامل قطعی سقط مطرح نیست.
هر زمان که مادر آمادگی جسمی و روحی برای بارداری مجدد پیدا کند اقدام بلامانع است ولی بهتر ایت زودتر از ۴ماه انجام نشود