سلام علیکم  من چند وقت پیش یک عکس نوشته دیدم  گفته بود توی اون که ایت الله بهجت فرمودند که اگر  هرکسی 5دقیقه قبل از اذان صبح تا 5 دقیقه بعدش این ذکر را بگوید هر حاجتی داشته باشه برآورده وگرنه درخدمت امام زمان عج میشود  14 صلوات به علاوه 40 مرتبه یامولای یاصاحب الزمان ادرکنی و 14صلوات این را.  خب من این فرستادم و حاجت من برآورده شد  سوال من این است که چون حاجت من برآورده شده  یعنی خدمت آقا امام زمان عج مشرف نمیشم چون ایت الله بهجت  فرمودند هرحاجتی داشته باشه برآورده اگر نشد مشرف آقا امام زمان  عج میشود.  یعنی من چون حاجت برآورده شده مشرف آقا امام زمان  عج نمیشم توروخدا یک جوابی به من دهید. خیلی دل نگرونم از مرجع تقلیدم هم پرسیدم اما جوابی نگرفتم تروخدا بگویید دل نگرانم.

اطلاعات تکمیلی

سن 16 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
نه اصلا نگران نشوید. همچنان امکان دارد خدمت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) مشرف بشوید.
منظور آیت‌الله بهجت این نبوده که اگر حاجت گرفتید، دیگر مشرف نمی‌شوید. منظورشان این بوده اگر حاجت‌روا نشدید به‌جای آن، خدمت حضرت مشرف می‌شوید. اما به این معنا نیست که هرکس حاجت‌روا شد، مشرف نمی‌شود.
اصلا نگران نباشید.