پیشگیری از دیسک کمر

سلام وقت بخیر

بنده اطرافم عذاب و درد کشیدن افراد مبتلا به دیسک کمر رو دیدم

راهی برای پیشگیری هست؟

باتوجه به شغلم که پرستارم چه کارهاو ورزش هایی انحام بدم؟ ممنون میشم کمکم کنین☺

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل پرستار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر
بله شما با چکاب ساختار قامتی و ناهنجاری های اسکلتی-عضلانی خود می توانید از مبتلا شدن به مشکلات بعدی جلوگیری کنید. همچنین برای پیشگیری از مشکلات کمر می توانید از تمرینات عمومی مثل ویلیامز کمری استفاده کنید و یا به یک متخصص حرکات اصلاحی مراجعه نمایید تا تمرینات مخصوص خودتان را طراحی کرده و به شما آموزش دهند.
تندرست باشید