تنبلی تخمدان و لاغری

با سلام عرض خسته نباشید

من شکم پهلو دارم جاهای دیگه بدنم خوبه هرکاریم میکنم آب نمیشه ورزش رژیم کار نمیکنه یعنی کوچیک میشه اما آب میخورم شکم میارم خسته شدم مشکلات هورمونی تنبلی تخمدان دارم نمیدونم از اینم باشه یا نه  لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر

عید شما مبارک

مشکلات پزشکیتون رو حتما پیگیری و رفع کنید

برنامه بدنسازی و تمرینات مخصوص شکم ، زیر شکم و پهلو را زیر نظر مربی بدنسازی مجرب و مورد اعتماد که مدرک معتبر داشته باشند به صورت طولانی مدت ادامه دهید، توقع نداشته باشید چربی ای که این همه سال انباشته شده رو دو روزه از بین ببرید ، شدت و تعداد حرکات این قسمت ها بیشتر باشد و باشگاه را رها نکنید