به تعویق انداختن کارها

سلام من کارهامو به تعویق میندازم و این خیلی معضل بزرگی برام هست البته توی یک خانواده ای هم بزرگ شدم که از کوچکی اینهارو بهم یاد ندادن مثلا کارهامو میذارم نزدیک اومدن شوهرم فکر میکنم اینطوری بهتر به کارامو انجام میدم ولی اونجوری بعضی کارام میمونه و چون بچه 3ساله دارم وخیلی هم شیطونه واصلا نمیخوابه واز صبح تا شب بیداره اصلا دوست ندارم کارکنم آزمایش دادم بعضی از ویتامینهام کم بود که رفع شد ولی بازم همینجوریم واینم بگم شوهرم اصلا بامن همکاری نمیکنه وکار برای من درست میکنه وقدردان کارهام هم نیست و این انگیزه منو میگیره و کسی هم خونه ی ما رفت و آمد نداره که بگم الان مهمون سرزده میاد

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
داشتن فرزند سه ساله برای مادر بسیار انرژی بر هست و انرژی زیادی از شما گرفته میشه و با توجه به این که همسرتون هم با شما همکاری ندارند مزید بر. علت هست نیاز هست با همسرتون همدلانه و دوستانه به صحبت بنشینید و از ایشان طلب کمک و همکاری داشته باشید و مسولیت ها رو با هم تقسیم کنید به هر حال کم کم فرزندتون بزرگتر خواهد شد و شما هم وقت بیشتری هم برای خودتون و هم برای رسیدگی به کارها خواهید. داشت
پیشنهاد دیگرم برنامه ریزی کردن در. انجام کارها هست که می تونه کمک کننده باشه به نظر میاد شما کارهاتون رو روی هم تلنبار می کنید و چون حجم کارها زیاد. هست انگیزه و نیروی لازم رو ندارید کارها رو به بخش های کوچک تقسیم کنید تا راحت تر بتوانید انجام دهید
توصیه دیگرم برای شما این هست ساعتی از روز رو برای خودتون باشید. و به مسائل مورد علاقتون رسیدگی کنید به نظر میاد خیلی به این مهم نمی پردازید. تا انرژی و نیرو بگیرید تا بتوانید با انرژی و طراوت بیشتری به همسر و فرزندتون رسیدگی کنید از همسرتون درخواست کنید ساعاتی رو از فرزندتون مراقبت کنند. تا شما به ورزش یا هر کاری که علاقه دارید و به شما انژی مثبت می دهد بپردازید
در ماه از یکی از اقوام مطمن خود. کمک بخواهید تا از فرزندتون مراقبت کنند. تا شما و همسرتون به تنهایی با فراق بال به تفریح بپردازید
نیاز هست خودمراقبتی رو فرابگیرید تا دچار فرسایش نشوید