شیردادن به نوزاد

نوزادم سه ماه دارد وقتی سینم رگ میکند با گریه سینم را رها میکند وبعضی مواقع ازخوردنش اجتناب میکند چکارکنم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
جریان سریع شیر باعث می شود سینه را رها کند و یا از خوردن اجتناب کند.
قبل از شیر دادن سینه را کمی بدوشید تا حجم شیر کمتر شود و جریان کند شود و یا اینکه با دست نوک سینه را نگه دارید که شیر با سرعت کمتری وارد دهان شود.