باعرض سلام و خسته نباشید و تبریک سال نو. من 6 ماه پیش زایمان کردم و بچه ام مرد. در اقدام بارداریم . پریودام نامنظم بود سونو دادم فهمیدم تخمدان پلی کیستیک دارم دکترم بهم یکماه قرص متفورمین واسه تخمدانم داد خوردم دوره 30 روزه تموم شد. پریود شدم و بعد هفت روز پاک شدم بعد 28 روز سر موعد پریود شدم با اینکه اقدام بودم حامله نشدم الان سه ماهه حامله نشدم. بنظرتون حامله میشم؟ باید چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید با توجه به شرح حال شما تا سه ماه دیگر برای باردار شدن زمان دارید و جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.