خطوط زیر چشم

سلام خسته نباشید

من مدتی هست که پوستم خشکه

چندوقت یکبار خطوط صاف خود به خود روی صورتم ظاهر میشه. شبیه به چنگ زدن گربه.

که البته بعد هم میره خودش

و یه موضوع دیگه که خیلی ناراحتم کرده خطیه که زیر چشمم افتاده. چروک نیست اما شبیه پف زیر چشمه اما توی نور کاملا معلومه. آیا میره ؟ خیلی حساس شدم بهش. آخه توی این سن چروک و خط ...

و اینکه برای پوست خشک شما چه آبرسانی رو توصیه میکنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل گرافیست وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با سلام
 با توجه به خشکی پوستتان حتما باید از نظر آلرژی برسی شوید
 رطوبت رسان دور چشم فیس دوکس برای شما مناسب است
 هوای کافی و عدم آلرژی و درمان کمبود آهن در درمان پای چشمتان اثر مثبت دارد.