جلوگیری از بارداری زودهنگام

من قبلا کیست تخمدان داشتم معالجه کردم و بهبود پیدا کردم اما بعد از اون دچار تنبلی تخمدان شدم و حالا در آستانه  ازدواج هستم ... چون پریودی نامنظمی دارم ... از لحاظ هورمونی هم اوکی هستم ...ترس من از بارداری زودهنگام هستش ... ممنون میشم راهنمایی کتید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سوالتان واضح نیست. اگر تخمدان تنبل است، چرا فکر میکنید که ممکن است زود باردار شوید؟ در این شرایط معمولا بارداری زود و راحت نیست.

از طرفی اگر قصد بارداری ندارید میتوانید با مشاوره روش جلوگیری مناسب انتخاب کنید.

لطفا بفرماییدکه منظورتان چیست؟