دست بزن شوهر

سلام با عرض سلام و خسته نبیاشید

۳ ساله ازدواج کردم با یک آقایی که تو روستاهای نزدیک شهر هستن من خودم تو شهر بزرگ شدم و ۲ سال و تو یک شهر دیگه دانشجو بودم و تقریبا آزادی کامل داشتم برادرم اجازه نداد ادامه تحصیل بدم همون سال برام خواستگار اومد اولین خواستگارم بود چون وضع مالیشون خوب بود برادرم گفت باهاش ازدواج کن بدون هیچ تحقیقی پدرم زیاد موافق نبود ولی خوب برادرم همه کاره شده بود خودمم انگار چشمو گوشمو بسته بودن

ازدواج کردم

بعد از یک مدت دست بزن پیدا کرد (همون سال اول)

به کسی نگفتم و گفتم که مشکلات و مسائل خونه نباید بره بیرون

الان که سه سال میشه و یک دختر دارم ۸ ماهه این بار آخری با کمربند تمام بدنمو سیاه و کبود کرد

میخوام برم ازش شکایت

میخوام راهنماییم کنید مشاوران عزیز

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
از اتفاق پیش آمده متاسفم، حتماً به دادسرای محل مراجعه و شکایت ضرب و جرح عمدی و اگر توهین و فحاشی و تهدید هم ارتکاب یافته ، آنرا نیز مطرح و به طبع موضوع به پزشکی قانونی ارجاع خواهد شد و در ادامه سایر تحقیقات و استماع اظهارات شهود و احضار طرف ، که نهایتاً در صورت احراز و اثبات وقوع جرم ، پرونده پس از صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال خواهد شد
موفق باشید