رابطه جنسی در دوران عقد

سلام من و همسرم حدود شش ماه هست که عقد کردیم همسرم بیشتر روزهای هفته رو که پیش همیم ازم رابطه کامل میخواد ولی اینطور نیست که خواسته شو بیان کنه آروم آروم میره جلو تا منم راضی به رابطه بشم فرقی هم نمیکنه که کجا باشیم یا مهمون داشته باشیم این منو نگران میکنه و نگران رابطه مون هستم و نمیدونم کار درستی میکنیم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

دقیقا بیان نکردید که درباره‌ی رابطه‌تون نگران چه چیزی هستید. با توجه به اینکه رسما ازدواج کردید، رابطه‌تون از نظر شرعی و قانونی، کار نادرستی نیست اما اینکه کجا و در چه شرایطی اتفاق بیفته و شما آمادگی و احساس راحتی لازم رو داشته باشید، مساله‌ای مهمی هست. بنابراین اگر به هر دلیلی احساس راحتی نمی‌کنید، این مساله رو با همسرتون در میون بگذارید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون