درمان آندومتریوز

96 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من ۱۷ سالمه و با علائمی مثل جوش و موهای زائد زیاد به پزشک زنان مراجعه کردم و متوجه کیست اندومتریوز شدم .مجرد هستم و میخوام بدونم در چه صورت این کیست با جراحی برداشته میشود ؟ اصلا این کار به صلاح هست یا نه ؟ ۶ ماه تحت درمان با قرص ال دی بودم که گفتند قرص برای درمان آن وجود دارد درسته ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزيزم شما بسيار جوانيد و بهتر است تا زمان ايجاد علائم حاد مثل درد بسيار شديد كه به مسكن جواب ندهد تحت جراحی كيست قرار نگيريد درمان جديد قرص وروژست است كه تا ٣ ماه مداوم مصرف كنيد

پيروز باشيد

تجربه شما

سلام خسته نباشید، من کیست مشکوک به آندومتریوز دارم، یک ماه روکین خوردم جواب نداد، الان دکترم گفتن قرص ویزان بخورم ولی واقعا گرونه، آیا قرص وروژست همون کارو انجام میده؟ الان قرص وروژست رو میشه پیدا کرد؟ قیمتش کسی میدونه چنده؟