طرح تصمیم طلاق

سلام خسته نباشید من و شوهرم میخوایم توافقی جدا بشیم طرح جدیدی اومده برای مشاوره قبل از طلاق ،طرح تصمیم، میشه در موردش بیشتر توضیح بدین؟ و اینکه چه تستی توی مطب مشاور گرفته میشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و تبریک سال نو

بله بر اساس این طرح قبل از هر نوع اقدام به دادخواست طلاقی (چه از جانب مرد چه زن و چه طلاق توافقی) زوجین ابتدا به مراکز بهزیستی مشخص شده معرفی می شوند و ابتدا در این مراکز توسط مشاورین مرکز سعی در سازش طرفین می شود و پس از آن در صورت عدم تفاهم به مراکز مشاوره معرفی می شوند تا به فاصله ده روز در چهار نوبت طرفین توسط مشاور سعی در صلح و سازش کنند و در صورت عدم موفقیت در این امر طی گزارشی این موضوع به مرکز بهزیستی مذکور معرفی تا گواهی طرح موضوع در این مرکز برای یکی از زوج ها یا زوجین صادر شود و پس از آن از طریق دفاتر خدمات قضایی به شما اجازه ثبت دادخواست طلاق داده می شود.

موفق باشید