سلام ببخشید .من باردارنیستم.

عذر میخوام دیشب که نزدیکی کردم  متوجه شدم که درد دارم و داخل بدنم دونه زده .یکبار دیگه  یکسال پیش همچین چیزی برام پیش اومده بود دکتر گفت که قارچ هستش و با دارو پماد خوب شد میشه راهنمایم کنید ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خونه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم
منظورتون رو از دونه داخل بدن متوجه نمیشم
قارچ با علائمی مثل ترشحات سفید یا زرد که حالت پنبری دارند بروز میکنه
اما اگر در ناحیه ژنیتال خودتون دانه هایی مشخص میبینین خصوصا اگر روی آلت همسرتون هم متوجه دانه هایی یا لکه های خال سیاه دیدید شک به زگیل تناسلی میره
یا حتی تبخال تناسلی که حتما باید معاینه بشید عزیزم