زخم واژن هنگام معاینه

باسلام من ۳۱هفته باردارم و ۲۸ اسفند توسط پزشک خودم معاینه شدم که بخاطر قرار نگرفتن درست اسپوکولوم در واژنم زخم ایجا شده وخونریزی دارم و تا امروز قطع نشده گاهی قطع میشود وگاهی می آید و بخاطر تعطیلات و مسافرت دکترم در دسترسم نیست  ...آیا نگران کننده است؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر مطمئنید به این دلیل است فقط موارد بهداشتی را رعایت کنید و کار خاصی لازم نیست انجام دهید در غیر اینصورت باید بیشتر بررسی شوید. با پزشکتان مشورت کنید. شب خوش