جلوگیری از پریود

سلام . ۲۰ سالمه و دوماه و ۱۲ روزه که زایمان طبیعی کردم . من با وجود استفاده از قرص شیردهی بازم پریود میشم آیا این به معنای این هست که قرص شیردهی رو من اثر نداره ؟؟ باید روش جلوگیری رو عوض کنم و قرصا رو قطع کنم؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
قدم نو رسیده مبارک عزیزم
ببینید وجود قاعدگی دلیلی بر وجود تخمک گذاری نیست پس  توجه داشته باشید مصرف قرص شیردهی فقط زمانی مؤثر است که کودک تنها از شیر مادر تغذیه میکند لذا توصیه می شود این روش به ۶ ماه اول شیردهی محدود شده و بعد از آن یک روش مطمئن تر انتخاب شود .