سلام من یه کیست ساده تخمدان دارم که اصلا متوجهش نشده بودم تا اینکه پریودم یه کم عقب افتاد و رفتم سونو و گفت کیست ساده داری و درمان رو شروع کردم... از وقتی درمان رو شروع کردم تخمدانم تیر میکشه بعضی اوقات... میخواستم بدونم این تیرکشیدن برای چیه؟ یعنی داره بهتر میشه یا کوچیک میشه... چون این تیر کشیدن از وقتی درمان رو شروع کردم شروع شده

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

دردها ربطی به دارو ندارد. اگر شدید است باید معاینه شوید و سونو تکرار شود. احتمال پیچ خوردن. خونریزی. پارگی. عفونت و..‌. مطرح است. شاید هم صرفا با دانستن وجود کیست حساسیت پیدا کرده اید