مخفی کردن گوشی از همسر

160 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من ۱۸ سالمه و ۱۰ ماهه که عقد کردم، همسر من مدتی هست که تلفن همراهشو همش از من مخفی میکنه و انگار میترسه من به گوشیش دست بزنم، همیشه گوشیشو با خودش میبرد دستشویی و حتی حموم هم با خودش میبرد، یک بار بهش گفتم و بعد از اون دیگه با خودش نبرد حموم ولی وقتی که میخواست بره حموم میگفت بیا جلو در حموم بشین میخوام نگات کنم یا میگفت بیا حموم پیشم وایسا میخوام نگات کنم!!!!و بعضی اوقاتم وقتی میره حموم گوشیشو قایم میکنه جایی که من نبینم، یه روز وقتی خواستم گوشیشو بردارم که یه چیزی تو گوگل سرچ کنم، دستم که به گوشیش خورد ترسید و دو متر پرید تو هوا انگار که جن دیده باشه!!!!😐 همش سعی میکنه گوشیشو از من دور نگه داره و وقتی که داره با گوشیش کار میکنه من میرم کنارش گوشیشو قفل میکنه میزاره تو جیبش و بیشتر اوقات منو میفرسته دنبال چیزای الکی و وقتی من میرم گوشیشو بر میداره دوباره وقتی بر میگردم همون کار قبلشو تکرار میکنه😑 کل وجودم با این کاراش نسبت بهش شک شده شما بگین چیکار کنم، نظرتون چیه؟ بنظرتون درموردش باهاش صحبت کنم؟ (تا الان بخاطر این چیزی بهش در این مورد نگفتم چون بهم گفت اگه بفهمم یکبار دیگه بهم شک داری جدا میشم ازت بخاطر این میترسم چیزی بگم) کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل ...... وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

همسر شما عادت دارن هرجا میرن گوشی‌شون همراه‌شون باشه اما وقتی کنار شما هستن، به احترام شما گوشی رو میذارن کنار. شما چه اصراری دارید که با گوشی ایشون کار کنید و گوگل کنید و ... ببینید بعضی افراد گوشی رو جزو حریم شخصی‌شون می‌دونن و دوست ندارن حتی همسرشون به گوشی‌شون دست بزنه. بعضی افراد هم نه. حساسیت خاصی در این مورد ندارند. با توجه به اینکه شما درباره‌ی گوشی چیزی به همسرتون نگفتید، ایشون از رفتارهای شما اینطور برداشت کردن که بهشون شک دارید. بهتون پیشنهاد می‌کنم به جای این کشمکش بر سر کنترل کردن گوشی همسرتون، بپذیرید که ما در جهان فقط و فقط قادر هستیم خودمون رو کنترل کنیم. و اگر شما نیاز به اعتمادسازی در ارتباط با همسرتون دارید، با خودتون فکر کنید چه چیزی از جانب ایشون باعث شده شما بهشون اعتماد نداشته باشید؟ آیا واقعا اشکالی در رفتار همسرتون دیدین که موجب عدم اعتماد شما بشه یا این بی‌اعتمادی ساخته و پرداخته‌ی ذهن‌تون هست؟ اگر به تنهایی نتونستید این مساله رو حل و فصل کنید، حتما به صورت حضوری به یک زوج‌درمانگر مراجعه بفرمایید تا ان‌شالله بعد از شروع زندگی مشترک‌تون از این نظر مساله‌ای نداشته باشید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون

تجربه شما

خب خانم مشاور پس ترسش بخاطر چیه اونم بخاطر حریم خصوصیشه که وقتی به گوشیش نزدیک میشم رنگش مثل گچ میشه

@hedyeh_1313

سلام. وقت‌تون به خیر

توصیه‌ی کلی بنده این بود که دست از کنترل کردن و مچ‌گیری بردارید. بپذیرید که همسر شما مثل هر انسان دیگری حساسیت‌های خاص خودشون رو دارن و اگر دوست ندارن شما با گوشی ایشون کار کنید، بهتره به این خواسته‌شون احترام بگذارید. و در نظر داشته باشید هر کسی، چه مرد و چه زن، اگر بخواد کاری رو مخفیانه انجام بده، علیرغم تمام کنترل‌های احتمالی راه‌ش رو پیدا می‌کنه. چنانچه کیفیت رابطه‌ی شما و همسرتون به اندازه‌ی کافی مطلوب نیست، حتما برای مشاوره و همچنین یادگیری مهارت‌های زندگی اقدام کنید.