زخم نوک پستان

سلام.من ۱۶ روزه زایمان کردم.سینم زخم شده.موقع شیر دادن گریه و هوار میکشم.چیکار کنم؟ پماد آد زدم خوب نمیشه. هیدرودرم میزنم فایده نداره. چیکار کنم؟ بدوشم با قطره چکان بهش بدم یکم خوب بشه زخمش چطوره؟ چیکار کنم؟ از شیرخودم میزارم نوک سینه بمونه ولی فایده نداره. شیردهی تمام روش ها امتحان کردم بازم همینه زخم شده.توروخدا کمکم کنین.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام از كرم مخصوص شقاق نوک پستان كه با برندهای تجاری متفاوت است ازجمله دكسپانتنول بهره ببريد قبل از شيردهی فقط با آب ولرم شستشو دهيد اگر خيلی زخم نوک پستانتان دردناک است شير را برای ٢ روز بدوشيد و با شيشه شير به نوزاد شير دهيد