سلام خواستگاری دارم که یک نامزدی ناموفق و یک عقد ناموفق داشته کاش از همون اول قبولش نمیکردیم رفتیم و اومدیم سر مهریه و مسائل دیگه توافق نکردیم ردشون کردم حالا بعد دوماه مادرش دوباره زنگ زده که پسرش منو فراموش نمیکنه خانوادم شک کردن که تو ارتباط قبلیشم مشکل از خودشو خانوادش بوده

من گفتم بریم مشاور اما خانوادم قبول نمیکنند خودمم دیگه بهش اعتماد ندارم چی بگم آیا اشتباه کردم قبولش کردم چطور ردشون کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل دانشجو ارشد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با سلام و قت بخیر
به شما توصیه میکنم حتما به مشاور مراجعه نمایید ، حتی به صورت انفرادی و تلفنی ، این تردید موجب مشکلات احتمالی در آینده خواهد شد حتی اگر مشکلی وجود نداشته باشد به دلیل وجود سوالات بی جواب در ذهن شما منجر به مشکل خواهد شد.