سوختگی دست کودک روی دست پسر ۸ ماهم شیر داغ ریخته و تاول زده در ضمن کف دستش هست. خیلی نگرانشم روش پماد سوختگی زدم چیکار کنم واقعا حالم بده

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام.امیدوارم تا این مدت خوب شده باشد! کلا در سوختگی اولین اصل رعایت خونسردی و سپس پاکیزه نگهداشتن  و شستشو با آب تمیز خنک است. پماد سوختگی در همان ابتدای کار بسیار مفید است. تاولها را نترکانید. با رفع دوره التهاب پس از چند روز از پمادهای ترمیم کننده کلاژن ساز استفاده شود. پماد ایرانی میموزا ترمیم گر خوبیست.