با سلام،اینجانب پارسال آپارتمانی رو با پرداخت هشتاد میلیون رهن کردم که چند روز پیش مدت قرارداد تمام شد و من یک ماه قبل از اتمام قرار داد با صاحبخانه تماس گرفتم و گفتم من قصد تمدید ندارم و قرار شد من تخلیه که کردم پولم را پس بگیرم ولی با گذشت چند روز صاحبخانه به بهانه های مختلف پول رهن را پس نمیدهد من خانه را تخلیه و به دفتر خدمات الکترونیک قضایی رفتم و شکایت کردم و دادخواست عودت پول رهن و جریمه دیرکرد رو تسلیم دادگاه کردم .حالا خواستم بپرسم نحوه شکایت کن درست بوده و با توجه به اینکه من از جنبه حقوقی شکایت کردم ، آیا می توانم از جنبه کیفری هم صاحبخانه رو شکایت کنم و کدام روش بهتر است و زودتر و بهتر نتیجه می دهد؟ با تشکر فراوان

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و تبریک سال نو

1. نحو طرح دادخواست شما درست بوده و چاره ای جز طرح دادخواست حقوقی ندارید و این موضوع جنبه کیفری ندارد تا شما بتوانید از طریق کیفری به نتیجه برسید.

2. در هر حال رسیدگی حقوقی نیاز به وقت رسیدگی و بررسی موضوع توسط قاضی دارد که طبیعتا زمانبر است.

3. تنها کار مفیدی که می توانی انجام دهید نامین خواسته و توقیف نمودن اموال و دارایی شخص (ترجیحا خودروی سواری) است تا زودتر به نتیجه مطلوب برسید.

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید