سندروم وست

با سلام خدمت شما

لطفا در مورد تشنج سلام یا همون سندروم  وست توضیح بدید و بگید چه علائمی داره

ممنون میشم جواب سوالم رو بدید سریع.

با تشکر

پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

معمولا حوالی شش ماهگی در کودک، اسپاسم شیرخوارگی رخ می دهد. این حالت نوعی از صرع است كه شامل تكان های خیلی سریع به همراه خمیدگی سر و دستها و پاها به سمت جلو می گردد. این حالت به علت حركات قوسی است كه اغلب به عنوان حملات سلام  Salaam نام برده می شود. این حملات بین هر اسپاسم رخ داده و ادامه می یابد و در برخی مواقع در ابتدای بروز این حملات با كولیک اشتباه گرفته می شود. كودكان ممكن است بی قرار و آشفته باشند و حتی تكامل كودک نیز متوقف می گردد و حتی ممكن است مهارت و توانایی كودک نیز از دست رود.