سلام دخترم ۹۴ روزشه گرفتگی بینی پیدا کرده خیلی زیاد بردم دکتر گفت سرماخوردگی نهفته داره براش ازیترومایسن تجویز کردن با سدیم کلراید ازیترومایسن رو گفتن ۲ سی سی بهش بدم آیا بدم یاربراش زیاده چون متخصص نبود بردمش پزشک عمومی. راستی وزن تولدش ۳۱۰۰ بود الان ۶ کیلوه ۵۷ بود الان ۶۰‌۵ هست

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

دوست عزیز پزشک کودک شما را از نزدیک معاینه و دارو تجویز کرده است. در صورتیکه علائم ادامه دار است و درباره دارو تردید دارید به متخصص کودکان مراجعه کنید.