جنگیدن برای زندگی

سلام من تازگی ۲۰ ساله شدم

من همیشه بهترین و عاقلانه ترین تصمیمو گرفتم ولی دنیا بهم ثابت کرده اونقدر بی رحم و بی عدالته که حق آدم رو میخوره قلب آدم رو میشکنه و ما فقط محکوم شدیم به تحمل کردن.. برای این زندگی بجنگم؟ میتونم دوباره شروع کنم به تلاش و برای این زندگی بجنگم ولی دیگه به دنیا اعتماد ندارم... کاش بخدا اعتقاد نداشتم و خودمو میکشتم راحت میشدم...

خواهشا نگید بشین قشنگی های زندگی رو ببین و این حرف ها ... مشکلات اونقدر بزرگ تر و زندگی اونقدر بی رحم تر از این حرفاست که خودمونو با زیبایی های ظاهری پوچ این دنیا گول بزنیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، به دهه پرشور و هیجان و البته پرفراز و نشیبِ سوم زندگی خوش اومدی البته که این دهه از زندگی هم مثل اغلب اوقات دیگه ترکیبی از گلستان و خارزار باهمه! گاهی در زندگی مسایلی پیش میاد که باید کفش آهنی به پا کنی و از خارزار مشکلات رد بشی،
چند مسله وجود داره:
اول اینکه به اشتباه در خیلی از داستانها و کارتونها یا فیلم های بچگی تصویری از زندگی های همیشه شاد یا زوجهای همیشه خوشبخت به ما ارایه شده
که خبر بد که باید هر چه زودتر با اون مواجه شد اینه که این تصویر دروغی بیش نیست...
پس جمله واقعی در مورد دنیا شاید این باشه که دنیا جای قشنگی هست اما گاهی به شدت تیره و تار، سخت و در هم پیچیده هم هست ...
اگه به فرض همین فردا برای عزیزترین آدم زندگی ما یک اتفاق ناخوشایندی بیفته در همون لحظه اول به شدت ناعادلانه هم خواهد شد!
در یک برش از زندگی این تعبیر وجود داره اگه بتونیم به کل زندگی نگاه کنیم عدالت تعریفش عوض میشه
موقعیت یاجایی که الان توی اون قرار داری به چند عامل مربوط میشه ، من نمیدونم این مسایل شما چی هستن که در موردشون با شما صحبت کنم منظورم از صحبت کشف پیام نهان در واقعه هاست، هیچ اتفاقی به صورت شانسی و تصادفی در زندگی ما حضور پیدا نخواهد کرد! تاکید میکنم هیچ اتفاقی، تمام وقایع به طریقی پیامی برای ما داذند که برای ادامه مسیر به اونها نیاز داریم، اگه نتونیم پیام رو دریافت کنیم حوادث بارها و بارها در زندگی ما پدیدار میشوند،
برای درک این موضوع از یک فرد متخصص یا یک فرد بالغ و موفق کمک بگیر لازمه ساعاتی رو اختصاص بدی و با یک نفر که تجربیاتی از جنس تجربه های تو ( همون موضوع مورد نظرم نیست منظورم مسایل پیچیده و گاه بسیار دشوار هست) داشته و بهشون فائق اومده صحبت کنی ..
میتونی زندگی نامه افراد موفقی رو بخونی که از لجنزار زندگی خودشونو بیرون کشیدن و به صحنه های عالی در زندگی رسوندن، این دنیا برای همه یکسانه اینو هیچ وقت یادت نره ، این فریب ذهنه که میگه اونا مشکلات ما رو ندارن ...
کتابی هم به نظرم میاد بتونه بیشتر بهتون بینش بده : کشف حکمت اتفاقات زندگی
که مطالعه اش رو پیشنهاد میکنم ،
همچنین شرکت درکلاسهای خودشناسی میتونه خیلی بهتون کمک کنه...
​​​​​​جنگیدن مسله اصلی زندگی نیست بلکه مسله مهم پیدا کردن دلیلی برای جنگیدن هست، اگه اون دلیل مهم زندگیتو پیدا کنی همه چیز تعبیر متفاوتی پیدا میکنه
و ازینکه گفتی من تصمیم های عاقلانه میگیرم تصور میکنم تو آماده شناخت خودت هستی و چیزی که بیشتر لازمته اعتماد به خودت هست، به دنبال معنای زندگی خودت باش
کتاب انسان در جستجوی معنا در این بخش میتونه خیلی عالی باشه
برات گشایش و آگاهی و شوق و نیروی حرکت طلب میکنم و خوشحال میشم از احوالاتت بعد از اقداماتی که گفتم بشنوم .