سلام وقتتون بخیر

پیشاپیش عید و بهارتون مبارک

تقریبا حدود سه هفته پیش سینه هام ورم کرده بود و درد میکرد.

مامای نی نی سایت گفتن به احتمال زیاد در دوران تخمک گذاری هستید

ورم و درد سینه م بهتر شد و الان درد و ورمی ندارم

اما امروز صبح احساس کردم زیر بغلم سمت چپ تیر میکشه.فکرکردم رگش گرفته وقتی زیر بغلم رو ماساژ دادم درد غیرقابل تحملی اومد سراغم و دردش تقریبا پخش شد و بیشتر تیر میکشید

وقتی دردم رفت رفتم جلوی آینه دیدم سمتی که به سینه م نزدیک تره یه غده ی کوچیک مثل جوش اما نه قرمز بوده نه ازش چیزی ترشح میشد،هست.

از صبح تا حالا هرچند لحظه یکبار دردغیرقابل تحملی مثل تیر کشیدن میاد سراغم

۲۶ سالمه.مطلقه هستم.هیچ وقت باردار نشدم.آخرین باری که قرص مارولین مصرف کردم حدود ۲سال پیش بوده. الان تحت نظر و درمان متخصص اعصاب و روان هستم

تشخیص شما در رابطه با مشکلم چی هست؟

مچکر از وقتی که در اختیارم گذاشتید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز
حتما معاینه و‌چکاپ باید توسط ماما یا متخصص زنان انجام بشه و از راه دور نمیشه نظر یا تشخیصی داد