امکان بارداری هست؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 46 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. این ماه اولین ماهیه که اقدام کردم از 3 اسفند یک شب درمیون نزدیکی داشتم از یک هفته بعدش یک درد خفیف که با دویدن یا تند راه رفتن تشدید میشد داشتم. 14 اسفند لکه بینی به صورت خونابه داشتم بعد شد قهوه ای و 17 اسفند و 18 ام خونریزی در حد متوسط تا کمی داشتم و 20 ام پاک شدم. خیلی کمردرد دارم تخمدان سمت چپم هنوزم تیر میکشه دوطرف نافم. هر چیز سنگینی رو که بلند میکنم درد رو خیلی احساس میکنم.... دیروز که 6 روز از پریودم گذشت آزمایش دادم 0.5 شد. من قطعا باردار نیستم؟ یا امکانش هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام

۶ روز یعنی شده که پریود نشدین؟

تجربه شما

نه پریود شدم ولی 7روز جلوتر و 4 روز قبلش هم لک قهوه ای و بادرد خیلی شدید. این ماه هم باید 17ام پریود میشدم ولی امروز که 13ام هست لکه بینی دارم خیلی خفیف و انگاری تخمدونام جنگ دارن. همش تیر میکشه دورنافم.... چرا من باردار نمیشم آخه؟

@نوعروس1370

سلام

نگران‌نباشید چون شما سن خوبی برای بارداری دارین

ضمن اینکه یک زوج تا یکسال باید اقدام به بارداری داشته باشن در روزهای مناسب و درصورتیکه بعد از یکسال باردار نشدین احتیاج به پیگیری دارین و یک ماه زمانی نیست

فقط نکته مهم این است که سیکل هاتون باید منظم باشه درصورتیکه منظم نیست و چون فرموده بودین یک هفته زودتر پریود شدین بهتر است پیگیری کنید

روز اول پریود را روز اول سیکل درنظر بگیرین و از روز ۱۲ تا ۱۷ محدوده تخمک گذاری است و باید حتما نزدیکی داشته باشید از کیت تخمک گذاری یا سونو وسط سیکل هم جهت مشخص شدن تایم دقیق پریود میتونین استفاده کنید