فشار چشم و افسردگی

با سلام. من ۲۸ سالمه. مادر بزرگم به علت تشخیص دیر گلوکوم نابینا شدن. فشار چشم مادرم هم بالاست که قطره مصرف میکنن.

من با مراجعه به چشم پزشکی متوجه شدم فشار چشمم حداکثر هست.حدود ۲۰ تا ۲۲ .اما بقیه معاینات چشم مثل زاویه و تست میدان بینایی نرمال بود.

کلا آدم مضطرب و استرسی هستم. حدود ۴ ماه سرترالین مصرف کردم. اما چون در اینترنت خواندم که باعث گلوکوم میشوند قطع کردم.

حالا سوال من این است من باتوجه به وضعیت روحیم باید داروی ضد استرس و افسردگی مصرف کنم.

آیا این داروها اثر سوء روی فشار چشم دارند؟سرترالین و کلرو دیاز پوکساید و ..‌

البته من تحت نظر پزشک استفاده خواهم کرد.

اما واقعا ضرر دارن؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص چشم

سلام. باتوجه به سابقه خانوادگی گلوکوم و فشار چشم حد مرزی شما و نیاز به مصرف داروهای ضد اضطراب توصیه میشود حتما به متخصص گلوکوم مراجعه کنید.