سلام من یک نوزاد هفت روزه دارم که یرقان داره روز سوم بردیمش دکتر گفت درجه زردیش ۱۲و دو شب در دستگاه فتوتراپی گذاشتیمش دوباره بردیمش دکتر شده بود ۱۰دوباره دو شب دیگه گذاشتیمش در دستگاه الان شده ۹.بنظرتون خوبه؟؟

در ضمن چند بار چشم بندش از روی چشمش لیز خورده بود و یه بار به مدت یه ربع از رو چشمش لیز خورده بود من خیلی نگرانم چیکار کنم.

لطفا جواب بدید ممنون میشم.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

اين عدد برای نوزاد ٧ روزه خوبه و جای نگرانی نيست.

اينكه نور دستگاه برای چشمان نوزاد مضر است واقعا ثابت شده نيست و محض احتياط چشمها بسته ميشود و جای نگرانی نيست.(اكثرا نوزاد چشمهايش خودبخود در اين سنين بسته است).