کندی رشد نوزاد

وقت بخیر و خداقوت .پسر من 9 ماهه است با قد 69 و وزن 8/400 و دور سر 46 ...وزن تولد 2/5 و قد 48 و دور سر 33 .آیا نسبت به تولدش رشد خوبی داشته؟ قد من 154 و پدر بچه ام قد 180 میشه لطفا بگید میانگین قد پسرم در بزرگسالی چقدر میشود؟ با تشکر از زحمات بی پایان شما.

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

با توجه به وزن زمان تولد شيرخوار شما رشد قابل قبولی داشته است.

فعلا در مورد قد بزرگسالی فرزندتان نميتوان نظر داد. ولی قد تقريبی پسران در بزرگسالی شش سانتيمتر ببيشتر از معدل قد پدر و مادر خواهد بود.