بهترین روان کننده برای رابطه جنسی

سلام وقت بخیر من یکسالی هست اقدام به بارداری کردم از آنجایی که بدنم کاملا خشک هست موقع رابطه جنسی از روغن بدن بچه استفاده میکنم میخواستم ببینم این روغن اسپرم کس هست یا نه برای بارداری ضرر داره یا نه شماچه روان کننده ای را برای سریع باردارشدن توصیه میکنید ممنون از راهنمایی که میفرمایید

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

خشک یا مرطوب بودن واژن ارتباطی به باردار شدن نداره فقط روی لذت از رابطه جنسی تأثیرگذار هست

باتوجه به سن شما و عدم موفقیت در طول یکسال، توصیه میکنم جهت چکاپ به پزشک مراجعه داشته باشید قبل از هر چیز بررسی میزان ذخیره تخمدانی الزامیست