علت دل درد در بارداری

سلام من سرما خوردم چند وقت پیش سرماخوردگیم که خوب شد دچار درد در سمت چپ شکم و پهلوم شدم که خیلی اذیتم میکنه دکترم مسافرته و من نمیدونم چیکار کنم آیا میتونم برای تعطیلات عید به مسافرت برم یا برام ضرر داره الان تو هفته چهارده بارداری هستم و اینکه علت دل دردم چی میتونه باشه چون الان سه روزه که درد میکنه هر بار که دل درد میگرفتم تا حالت خوابیدن یا نشستنم رو تغییر میدادم خوب میشدم اما تو این سه روز اصلا دل دردم خوب نشده ممنون میشم زودتر پاسخمو بدین چون دو روز دیگه قصد مسافرت رفتنو دارم با سپاس فروان از سایت خوبتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
مسافرت در سه ماهه دوم به شرط رعایت حال مادر و اجتناب از سفرهای طولانی مدت زمینی، اشکالی نداره
اما با توجه دردهای شکمی که دارید بهتره فعلا استراحت داشته باشید و در صورتیکه شدت دردها بیشتر شد و با استراحت کاهش پیدا نکرد به مرکز درمانی مراجعه کنید