بالا بودن گلبول قرمزخون در کودک

بالا بودن سطح گلبول خون در کودک ۱۰ ساله علتش چیه ضمنا داخل ادرارشم خون دیده شده و الان سونو شده ولی جواب سونو نیومده

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۰ جنسیت مرد شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

علت بالا بودن گلبولهای قرمز مختلف است می تواند ناشناخته باشد و یا به دنبال بیماری قلبی، کلیوی و ... ، کم آب بودن بدن، مصرف برخی دارو ها و...

وجود خون در ادرار هم می تواند به علت عفونت های کلیه و مثانه، سنگ ادراری، بیماری های کلیوی و... باشد.

تشخیص با معاینه و انجام آزمایش و اقدامات پاراکیلینکی می باشد. توصیه می شود تحت نظر پزشک باشید.