زگیل تناسلی و رابطه جنسی

با عرض سلام و خسته نباشید . من دچار زگیل تناسلی شدم و با مراجعه به متخصص زنان به تازگی درمان شدم پزشک اجازه نزدیکی رو به من دادن ولی یه چیزی که فکرمو مشغول کرده و فراموش کردم از پزشکم بپرسم اینه‌ که آیا این ویروس به همسر من منتقل نشده؟ ممکنه باز من دچار این بیماری بشم ؟ متاسفانه در حال حاضر به پزشکم دسترسی ندارم ممنون میشم منو راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
به احتمال خیلی زیاد همسر شما هم مبتلا هستند
ایشون هم باید آزمایش hpv بدن و توسط پزشک معاینه بشن اگر ضایعات پوستی داشته باشن درمان انجام میشه در غیر اینصورت فقط سیستم ایمنی هر دو باید افرایش پیدا کنه تا ویروس طی یک الی دوسال از بدنتون خارج بشه
پیشنهاد من تزریق واکسن گارداسیل برای هر دوی شماست تا از ابتلا به انواع دیگر ویروسهای اچ پی وی هم ممانعت بشه