قرمز شدن ناف نوزاد شش ماهه

دو روزه که میبینم ناف دخترم که شش ماهشه حالت صورتی و قرمز پیدا میکنه. امروز متوجه شدم وقتی میبرمش دستشویی برای شستن و برمیگردونم این حالتی میشه. چون کوچیکه باید روی دستم برگردونمش و روی دستم بشورمش.آیا یعنی بهش فشار میاد و نافش اینجوری میشه؟ چرا تا قبل از این اینجوری نبود؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

اولا واژه شش ماهه در مورد نوزاد صدق نميكند. دوره نوزادی يک ماه اول زندگيست.

بچه شما در دوران شيرخوارگی به سر ميبرد!

در مورد التهاب و قرمزی ناف اگر فقط در شرايط خاصی اتفاق ميفتد و دائمی نيست و اگر ترشح از نافش ندارد نگران نباشيد در غير اينصورت از نظر عفونت بايد ويزيت وبررسی شود.