رفتارهای غیر قابل قبول پسر ۵ ساله

پسرم ۵ سالشه و یک دختر ۱۱ماهه دارم .از ابتدا خیلی شلوغ بود هر جا میرفتیم من اذیت میشدم به خاطر کارهاش .البته جاهای غریبه نه اونجاها خجالت میکشه .خونه خاله و مامان بزرگ .به همه وسایل دست میزد خونه رو بهم میریخت و..یه مشگل دیگه هم که داشت همش میگفت بیاید با من بازی کنید الان هم همینجوری هست خودش تنهایی بازی نمیکنه باید یکی باهاش بازی کنه .الان که ۵ سالش تموم شده و یه خواهر هم داره رفتارهای ناصحیحش خیلی بیشتر شده اصلا حرف شنوی نداره به مامان بزرگ و بابا برزگهاش بددهنی میکنه غرور خیلی بیش از اندازه داره اگه مثلا جلوی جمع بیافته زمین بگن مثلا چیزیت نشد جیغ میزنه میره تو اتاق و قهر میکنه اصلا تحمل باخت  تو بازی رو نداره. کارهای خودش رو انجام نمیده لباسهاشو ما باید بپوشونیم غذاش رو ما باید بدیم البته میتونه ولی تنبلی میکنه انگار. موقع بیرون رفتن بیشتر از بچه کوچیکه اذیت میکنه تا به اون لباس بپوشونیم اینقدر صداش میکنیم که بیا لباسهاتو بپوش من همیشه اعصابم خورد میشه بیرون رفتنی .لطفا راهنمایی کنید که چطوری میتونیم این رفتارهارو اصلاح کنیم و یه بچه عادی داشته باشیم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

گاهی اگر ما هم جای كودک قرار بگيريم ميبينيم بعضی از رفتارهای كودک كه برای ما امروز غيرقابل تحمل است اصلا  هم بد نيست و فقط در واكنش به چيزهای مختلف ميباشد.

اولين نكته ای كه بايد يادآوری كنم اينست كه بسياری از رفتارهای كودک شما بازگشت به كودكی و خشم و حسادت اوست، از آنجايی كه او به خاطر نمی آورد كه وقتی كوچكتر بود شما به او توجه بيشتری داشتيد حالا اين احساس خشم خود و جلب توجه را با لجبازی و رفتارهای ديگر نشان ميدهد.

پيشنهاد ميدهم زمان بيشتری را كنار پسرتان بگذرانيد و به او نشان دهيد كه خيلی او را دوست داريد و به او بخاطر رفتارهای خوبش افتخار ميكنيد تا احساس آرامش بيشتری را تجربه نمايد و نكته دوم اينكه شما در جمع نميتوانيد بچه خودتان و يا ديگران را تربيت نماييد پس توصيه ميكنم قبل از رفتن به مهمانی و يا حضور در جمع او را آماده نماييد و برايش توضيح دهيد كه چه كارهايی را دوست داريد انجام دهد اما در جمع سعی كنيد تكرار ننماييد تا سبب تشديد لجبازی او نشويد .

مطمئنا هرچقدر آرامش شما بيشتر شود آرامش دلبندان شما هم بيشتر خواهد شد.