لکه بینی به جای پریود

سلام من 24 باید پریود میشدم نشدم فرداش رفتم آزمایش بتا دادم منفی بود و الان روز سومی که از موعد پریودم میگذره و لکه بینی کم صورتی پیدا کردم آیا پریود شدم یا امکان داره لقاحم دیر بوده و تازه لانه گزینی کردم آزمایشم آیا زود بوده؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام روز نزديكی رو عنوان نكرديد در ضمن اگر اولين باره اينجوری ميشيد اشكال نداره چون حس القا كردن اينكه من باردارم باعث بوجود آمدن حاملگی كاذب و عقب افتادن پريودی ميشه
 ولی اگر كلا هر ماه اينقدر لكه بينی در شروع پريودی داريد بخاطر كمبود هورمون پروژسترون هست