بی احساس بودن همسرم

سلام ؛ وقتتون بخیر،شوهر من اصلا محلم نمیزاره؛ آدم خوبیه ولی اصلا زن و احساسات زنانه براش مطرح نیست، حاضره تو خواب ارضا بشه ولی سمت من نیاد؛ نیاز من هیچی خودشم به زور ماهی یکبار میاد سمتم

اصلا هم بغل و بوس و نوازش و احساسی در کار نیست ،۷ ساله ازدواج کردم ولی حتی یک بار هم حاضر نشده دستمو بگیره

شوهرم واریکوسل داره،هزار بار زورکی بردمش دکتر ؛ولی نه داروهاشو میخوره نه فکر بچه است؛دکترشم میگفت از بس رابطه جنسی نداره اسپرما ازبین میرن ...

خیلی باهاش صحبت کردم که نیاز جنسی من تو این ۷ سال اصلا برآورده نشده هیچ که سرکوبم شده ؛لااقل یه فکری بکن  ولی اصلا براش مهم نیست،خدایی منم نیازی دارم که هیچوقت برآورده نشده و نمیشه؛هرچی باهاش حرف میزنم کلا بی فایده ست

نمیدونم باید به کی و چه جور بگم یه زن نیاز داره... چند بارم خواستم طلاق بگیرم اطرافیان نزاشتن؛فقط بی محلی میکنه ،ما فقط هم خونه ایم ؛هیچیمون به زن و شوهر شبیه نیست

بنظرتون من باید چیکار کنم؟؟؟

با  مردی که نمیتونه نیاز جنسی زنشو برآورده کنه باید چطور برخورد کرد؟

من فقط موندم واقعا نیاز نداره؟یا داره سرکوبش میکنه؟یعنی میشه؟

هر دومون فوق لیسانس داریم و کارمندیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
۱- در گام اول ایشان باید از نظر هورمونهای جنسی مورد بررسی قرار بگیرند.
۲- در گام دوم چنانچه به لحاظ هورمونی مشکلی نداشتند به همراه ایشان حضوری جهت درمان مراجعه فرمائید
۳- اگر مشکلات بین فردی بین شما زیاد است و با یکدیگر اختلافات زیادی دارید، احتمال بی میلی جنسی شما نشات گرفته از اختلافات زناشویی اتان هست به یک مشاور خانواده مراجعه کنید.
موفق باشید