انقباض و عفونت واژن

باسلام. من بعد از زایمانم دو سه ماه که گذشت. احساسی به صورت غیر ارادی در واژنم دارم که حسی مثل موقعی که ارضا میخوام بشم دارم و شهوتی شدن. در هرحالتی این احساس برام پیش میاد و حالت نبض زدن داره. مثلا موقع درازکشیدن شیر دادن پیش میاد. اینم بگم قبلش عفونت قارچی و ادراری داشتم آزمایشام نشون داد که خوب شده عفونتم. ولی سوزش ادرار هنوز دارم که با مشورت دکترم دارم ژل مترونیدازول واژینال استفاده میکنم.  هرچی تو اینترنت سرچ کردم در مورد مشکلم همش میاد ترس از دخول و واژینیموس ولی من مشکلم این نیست. شما منو راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام در دوران بارداری و پس از آن به علت افزايش خونرسانی و حتی پس از زايمان حالت ارگاسم خودبخود در بعضی از بانوان اتفاق ميافتد كه با گذشت زمان و برطرف شدن ورم برطرف ميشود

جای نگرانی نيست و ضمنا سعی كنيد از حالت نشسته و فشار به اين ناحيه خودداری كنيد