ازدواج بدون اجازه پدر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 99 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید. من 18سال سن دارم از یک سال پیش هر کس به خواستگاری من می اومد پدرم اجازه نمی‌داد به شدت با من و مادرم دعوا میکرد اصلا هم حرف کسی رو قبول نداره. الان بعد یک سال یک خواستگاری برای من اومد ما با هم آشنا بودیم اومد خواستگاریم ولی پدرم باز با اون هم دعوا کرد فحش و حرف های ناسزا می‌گفتند  ایشون هم سکوت کردند به احترام پدرم شغل ایشون هم دندانپزشک هستند پدرم فقط میگه پسره هم سن پدرمه یا میگه قیافشو من دوست ندارم. من باید بپسندم با کی ازدواج کنی من در سلامت کامل عقل میدونم زندگی خوبی خواهم داشت من هم حق انتخاب دارم میخواستم بدونم بدون اجازه پدر میتونم از حضور دادگاه اجازه ازدواج بگیرم و اگه بشه چه مراحلی داره و چقدر طول می‌کشه در دادگاه پدرم هم حضور داره چون من به شدت از پدر و خانواده‌اش میترسم استرس میگیرم همه فامیل میخوان بریزن سر من کتکم بزنن که چرا بدون نظر همه ازدواج میکنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام بر شما
بله-شما می توانید به اتفاق شخص خواستگار دادخواست اجازه ازدواج را به طرفیت پدر مطرح کنید و دادگاه پس از تعیین وقت و شنیدن اظهارات و دلایل شما و دفاعیات پدر اتخاذ تصمیم خواهد نمود و طول جریان رسیدگی بستگی به دادگاه رسیدگی کننده و اعتراض یا عدم اعتراض به رای صادر شده دارد
پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی مشاوره بیشتری از وکیل بگیرید
موفق باشید

تجربه شما

اگر پدر بزرگ خودتون از طرف پدر در قید حیات هستند. اجازه ایشون در دادگاه میورد قبول هست و حتی بالاتر از رضایت پدر هست