رنگ کردن موی حنا شده

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 77 بازدید 1 تبادل تجربه

یک ماه دیگه عروسیمه یک روز قبل موهام چون ریرش داشت حنا ریختم برای تقویت یه ساعت بعد موهامو شستم دو سال قبل هم موهامو صاف دایم ریخته بودم خیلی ریزش و تار موهام نازک شد. الان میگن برای رنگ گرفتن موهام باید اول دکلره کنم .میخواستم بدونم راهی جز دکلره نیست؟ یا اگه دکلره کنم قبل و بعد دکلره چجوری موهامو تقویت کنم که آسیب نبینه موهام کم شده خیلی میترسم کمتر از این بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

سعیده محو

سلام عزیزم سال نو مبار پیشاپیش تبریک میگم عروسی تون رو امیدوارم که همیشه خوشبخت باشین و زندگی به کامتون باشه

عزیزم بخاطر اینکه موهاتون ضعیف شده پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان دکلره نکنین برای تقویت موهاتون بهتره موهاتون رو پروتين تراپی کنین و یا اگه خیلی آسیب دیده است بوتاکس کنین در صورتی که موهاتون بعد از پروتیین تراپی به اندازه کافی تقویت بشه اون موقع شاید بشه دکلره کرد ولی الان اصلا اینکار رو نکنین

تجربه شما

پس چکار کنم رنگ نمیگیره؟